• Robin Krasniqi vs. Jürgen Brähmer
  • 1
  • 2
  • 3

Albanian Boxing nxjerr në treg Dorëza të Boksit

Albanian Boxing ofron Dorëza të Boksit Profesionist për tifozët shqiptar. Dorëzat tona prodhohen me lëkurë origjinale në SHBA, janë Dorëza me të cilat mund të stërviten profesionistet (boksierët, kikboksierët etj.), apo edhe amatorët dhe njerëzit që boksin e kanë vetëm hobby. Për mometin mund të porositni dorëzat në madhësinë apo në peshën 12 oz dhe në peshën 8oz.

Read more: Albanian Boxing nxjerr në treg Dorëza të Boksit

Albanian Boxing

 
image

Kush jemi ne?

AlbanianBoxing.com është Webfaqja e parë dhe më e madhe shqiptare që i është dedikuar Boksit Profesionist. Kjo Webfaqe u themelua me 09.11.2005 nga Luan Dreshaj, një adhurues i Boksit nga Kosova i cili jeton dhe vepron në Gjermani. Luan Dreshaj tani është Këshilltar i disa Boksierëve shqiptarë dhe i disa ndërmarrjeve tregtare gjermane në Bundeslandin Nordrhein Westfalen.

Lexo më shumë

AlbanianBoxing YouTUBE Channel

Music Player

Please update your Flash Player to view content.