Arnold Gjergjaj e mposhti rusin Denis Bakhtov

Boksieri shqiptar Arnold Gjergjaj ka arritur të shenon fitore ndaj boksierit rus Denis Bakhtov në një luftë 12 raundshe me 6 Qershor në Basel të Zvicres. Kjo luftë solli shumë të papritura, të dy boksierët u gjinden nga një herë në dysheme, Gjergjaj në raundin e 5, ndërsa Bakhtov në raundin e 9.


 

Read more: Arnold Gjergjaj e mposhti rusin Denis Bakhtov

Ranglista Shqiptare Maj 2015

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Arnold Gjergjaj (Gjakovë)
5. Stivens Bujaj (Këlmend)


 

Read more: Ranglista Shqiptare Maj 2015

Gjergjaj do i matë forcat me rusin Bakhtov

Boksieri shqiptar i kategorisë së rëndë Arnold Gjergjaj me 6 Qershor do i matë forcat me një kundërshtar tejet të mirë, me rusin Denis Bakhtov. Gjergjaj në këtë mbrëmje synon të mbron titullin e tij EBU-EE ndaj Bahktov në mënyrë që të ngjitet më lartë në ranglisten evropiane dhe botërore. 

Read more: Gjergjaj do i matë forcat me rusin Bakhtov

Bytyqi: Motër e Vëlla të suksesshëm në Boks

Fabiana dhe Sebastian Bytyqi (motër e vëlla) triumfuan mbrëmë dyfisht në Usti nad Labem të Çekisë në vëndbanimin e tyre në një Eveniment të përbashkët. I Ati i tyre Fabian Byyqi është krenar me fëmijët e tij të suksesshëm. Fabiana e zhvilloj duelin e dytë profesionist dhe e fitoj me K.O. në raundin 2, kundërshtare e kishte hungarezen Agnes Draksler, pra 2 fitore me K.O. në gjithsejt 2 duele profesioniste.

 

Read more: Bytyqi: Motër e Vëlla të suksesshëm në Boks

Ranglista Shqiptare Mars 2015

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Arnold Gjergjaj (Gjakovë)
5. Besar Nimani (Mitrovicë)


 

Read more: Ranglista Shqiptare Mars 2015