Dardan Zenunaj në Belgjik e fitoj titullin, por ?

Boksieri nga Peja e Kosovës Dardan Zenunaj të Shtunen e kaluar në Namur të Belgjikës e fitoj titullin e dytë internacional, kësaj radhe ishte titulli "WBA International" në kategorinë super pendë. Por në ring ndodhi diqka e çuditshme, e paparë ndonjëherë! Kryetari i federates belge Marco Giuliani nuk e lejoj Flamurin Kuq e Zi në ring, e ndrroi atë me flamurin belg!
 

Read more: Dardan Zenunaj në Belgjik e fitoj titullin, por ?

Nuri Seferi në Janar kundër Nr. 1 të botës

Kampioni aktual i Evropës dhe nr. 3 i botës në kategorinë "Cruiser" Nuri Seferi do të përballet në fund të Janarit me Nr. 1 të botës Krzysztof Glowacki në vëndin e tij në Poloni! Lufta Seferi vs. Glowacki është pjesë e një Turneut Eliminator që e ka përzgjedhur Federata WBO në asamblenë e saj të fundit në Las Vegas.

Read more: Nuri Seferi në Janar kundër Nr. 1 të botës

Ranglista Shqiptare Nëntor 2014

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Arnold Gjergjaj (Gjakovë)
5. Besar Nimani (Mitrovicë)


 

Read more: Ranglista Shqiptare Nëntor 2014

9 VITE Albanian Boxing

Sot AlbanianBoxing.com I BËRI PLOT 9 VITE. Boksi Profesionist Shqiptar në këtë periudhë të gjatë ka shenuar suksese të mëdha dhe ne, me krenari mund të themi se jemi pjesë e këtyre arritjeve (sëpaku) të disa Boksierëve Shqiptar. AlbanianBoxing pasqyron dhe unifikon Boksierët që janë dhe që e quajn vetën Shqiptar kudo në botë. Duke pasur parasysh se djelmoshat tanë të Ringut mbi 95% luftojnë jasht trevave shqiptare, kemi qenë edhe ne, në kohen dhe në vëndin e duhur.

Read more: 9 VITE Albanian Boxing