Shala me 1 Nëntor në një kategori të re!

Boksieri shqiptar me vëndbanim në Austri Shpëtim Shala deri tani i ka zhvilluar 19 duele profesioniste dhe të gjitha në kategorinë gjysmë të rëndë 79 kg, kurse duelin e 20 do e mban si test në kategorinë super të mesme 76 kg. "Kam deshir te testoj vetveten në këtë kategori dhe nëse ndihem mirë besoj se do kaloj në super të mesmen", u shpreh Shala për AlbanianBoxing.com

Read more: Shala me 1 Nëntor në një kategori të re!

Keta lufton për një imazh të mirë të Bulqizës

Boksieri i kategorisë së mesme Gjetan Keta (31 vjeqar) duelin e radhës dhe mbrojtjen e titullit do e zhvillon në qytetin e lindjës së tij, në Bulqizë. Kundërshtari i Gjetanit do të jetë Marat Khuzeev nga Rusia (me 30 ndeshje ne boksin profesionist). Ky duel do të mbahet me 18 Tetor në qytetitn e Bulqizës.


 

Read more: Keta lufton për një imazh të mirë të Bulqizës

Nuri Seferi pranë një dueli të madh në Dhjetor

Kampioni i Evropës në kategorinë Cruiser Nuri Seferi në Dhjetor do të lufton ndaj një emri të madh të boksit botërorë, do të ketë një duel vëndimtar i cili mund ta kualifikon direkt për të luftuar për titullin e botës. Para disa javësh u caktua që Nuri Seferi të lufton me 31 Tetor në Gjermani, ndërkohë Seferi e kishte edhe një ofertë shumë interesante nga Franca, por plani ka ndryshuar për shkak të një dueli të madh në Dhjetor!


 

Read more: Nuri Seferi pranë një dueli të madh në Dhjetor

Gjergjaj me 4 Tetor lufton për titullin e parë!

Boksieri shqiptar i peshave te renda Arnold Gjergjaj me 4 Tetor do te lufton per titullin e pare ne karrieren e tij si profesionist! Gjergjaj do te lufton per titullin EE-EU te Federates EBU (Titull i shteteve jashte Bashkimit Evropian). Ky eshte nje titull i vogel nga Federata e mirenjohur EBU, por padyshim nje provoje e mire per boksierin shqiptar i cili ndeshet me boshnjakun Adnan Redzovic ne nje duel 12 raundesh. Deri tani as Gjergjaj as Redzovic nuk kane boksuar kurre me shume se 8 raunde!

 

Read more: Gjergjaj me 4 Tetor lufton për titullin e parë!