Gjergjaj me 4 Tetor lufton për titullin e parë!

Boksieri shqiptar i peshave te renda Arnold Gjergjaj me 4 Tetor do te lufton per titullin e pare ne karrieren e tij si profesionist! Gjergjaj do te lufton per titullin EE-EU te Federates EBU (Titull i shteteve jashte Bashkimit Evropian). Ky eshte nje titull i vogel nga Federata e mirenjohur EBU, por padyshim nje provoje e mire per boksierin shqiptar i cili ndeshet me boshnjakun Adnan Redzovic ne nje duel 12 raundesh. Deri tani as Gjergjaj as Redzovic nuk kane boksuar kurre me shume se 8 raunde!

 

Read more: Gjergjaj me 4 Tetor lufton për titullin e parë!

Besar Nimani e fiton edhe duelin Nr. 18

Boksieri nga Mitrovica, me vëndbanim në Bielefeld të Gjermanisë, Besar Nimani e ka zhvilluar mbrëmë në Halle (Westfalen) duelin e 18 profesionist dhe ka arritur të shenon fitore me KnockOut. Nimani luftoj ndaj hungarezit Ferenc Albert i cili i kishte 8 lufta (6 fitore, 2 humbje), dueli ishte e përcaktuar për 8 raunde.

 

Read more: Besar Nimani e fiton edhe duelin Nr. 18

Ranglista Shqiptare Gusht 2014

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Besar Nimani (Mitrovicë)
5. Arnold Gjergjaj (Gjakovë) 


 

Read more: Ranglista Shqiptare Gusht 2014

Haxhi Krasniqi fillon me sukses në Sat.1

Nr. 3 i botës në kategorinë gjysmë të rëndë Robin Haxhi Krasniqi të Shtunën në Dessau të Gjermanisë e mposhti Nr. 5 të botës Oleksandr Cherviak duke e rrahur 12 raunde në mënyren më të mirë të mundshme. 


 

Read more: Haxhi Krasniqi fillon me sukses në Sat.1