Statistikat rreth duelit: Krasniqi vs. Abraham

DUELI HISTORIK PËR BOKSIN SHQIPTAR: ROBIN HAXHI KRASNIQI vs. "KING" ARTHUR ABRAHAM:

HAXHI KRASNIQI:

Duele: 50 // Fitore: 46 (17 me K.O.) // Humbje: 4 // Duele për titullin e botës: 2 // Aktualisht Nr. 3 në botë në Federatën WBO (njëra ndër 4 Federatat me vlera botërore), dhe Nr. 14 në botë në ranglisten e pavarur kompjuterike www.boxrec.com/boxer/334763

ARTHUR ABRAHAM:

Duele: 50 // Fitore: 45 (30 me K.O.) // Humbje: 5 // Duele për titullin e botës: 22 // Aktualisht Nr. 2 në botë në Federatën WBO (njëra ndër 4 Federatat me vlera botërore), dhe Nr. 4 në botë në ranglisten e pavarur kompjuterike www.boxrec.com/boxer/208432

Edhe nëse i harrojmë të gjitha këto të dhëna, 1 fakt ka rëndësi shumë të madhe dhe ky e bënë duelin madhështor. Haxhi Krasniqi Nr. 14 në ranglisten e pavarur botërore BOXREC.com ndeshet me Nr. 4 të kësaj rangliste dhe kjo e dëshmon më së miri vlerën e këti dueli, pra këtu bëhet fjalë për nivelin më të lartë botërorë.

AlbanianBoxing.com
17.04.2017