Abraham fiton ndaj Krasniqit me pikë!

Arthur Abraham fiton ndaj Robin Haxhi Krasniqit me pikë pas 12 raundeve të boksit të nivelt më të lartë botëror. Deri në raundin e 7, Krasniqi ishte tek dy gjyqtar me 1 pikë përpara. Pas një lëndimi në sy, kur i është pamundësuar të pamurit në syrin e djathë dueli ndryshoj në favor të Abrahamit i cili e tregoj provojen e tij të madhe.

Rrespekt për Boksierin tonë i cili luftoj 12 raunde me shumë zemër dhe pasion, gjithashtu e vërtetoj se bën pjes ndër më të mirët e botës.

Një humbje me pikë, në një duel shumë të ngushtë, në një nivel kaq të madhë botëror - nga ana sportive nuk ka efekte negative! Përkundrazi, kjo humbje akoma më shumë e ka ngritur popullaritetin e boksierit shqiptar Haxhi Krasniqi dhe pas vetëm 1 apo 2 dueleve të tjera, do të rikthehet sërish në TOP 3 të botës.

AlbanianBoxing.com
23.04.2017

Foto: Eroll Popova