Sefer Seferi lufton në Kirchberg me 17 Maj

Sefer "The Real Deal" Seferi do të rikthehet në ring pas një pauze të gjatë për shkak të një lëdimi, me datë 17 Maj 2014. Seferi e ka planifikuar të lufton në Kirchberg të Zvicres, kundërshtari i tij akoma nuk është caktuar. "Tani jemi duke e kërkuar një kundërshtarë cilësor, pregatitjet po shkojnë mirë, gëzohem që më në fund me 17 Maj mund të luftoi serisht" kështu Sefer Seferi për AlbanianBoxing.com

Read more: Sefer Seferi lufton në Kirchberg me 17 Maj

Kampioni i Botës Marco Huck shkruan shqip!

Në ditët apo javët e fundit është duke u folur shumë për kundërshtarin e radhës të kampionit WBO të botës në kategorinë Cruiser MARCO HUCK i cili deri tani e ka mbrojtur titullin e botës 12 herë dhe kështu së fundmi është shpallur Superchampion në WBO. Ndërmjet shumë emrave që vijnë në shprehje për kundërshtar të boksierit gjerman Marco Huck është shumë lartë edhe emri i boksierit shqiptar Nuri Seferi.

Read more: Kampioni i Botës Marco Huck shkruan shqip!

Haxhi Krasniqi pranë një lufte të madhe me 28 Mars

Ish-sfiduesi i titullit të botës në kategorinë gjysmë të rëndë Haxhi Robin Krasniqi do të ngjitet në ring me 28 Mars 2014 në Potsdam të Gjermanisë. Pas një rikthimi të suksesshëm në Korrik 2013 Krasniqi e bëri një pauzë të gjatë duke pushuar në Kosovë, Shqipëri, Spanje etj. dhe më pastaj i filloi stervitjet për një duel të mundshëm në Tetor apo Dhjetor të vitit 2013 por për shkak të një operacioni të lehtë dhe për shkak të sigurisë ishte shtyer ky duel.

Read more: Haxhi Krasniqi pranë një lufte të madhe me 28 Mars

Besar Nimani rikthehet në Ring me 22 Mars

Viti 2013 nuk ishte viti më i mirë i tij, kishte probleme të ndryshme boksieri shqiptar nga Mitrovica Besar Nimani, lufta e tij e fundit ishte me 24 Maj 2013, qendroj afër 10 muaj larg ringut, mirëpo me ndihmë të zotit dhe me vullnet të madhë Nimani arriti të rikthehet në stërvitje dhe kështu që me 22 Mars do të rikthehet në Ring.
 

Read more: Besar Nimani rikthehet në Ring me 22 Mars

Bujaj me 27 Shkurt kundër Elvin Sanchez

Boksieri nga regjioni Këlmend në veri të Shqipërisë Steve Bujaj do e zhvillon duelin e 11 profesionist me 27 Shkurt 2014. Kjo do të jetë lufta e parë e Bujaj në vitin 2014. Bujaj është një çun i lindur dhe i rritur në New York të Amerikës i cili i mbron ngjyrat Kuq e Zi dhe është promotor i vetëvetës.
 

Read more: Bujaj me 27 Shkurt kundër Elvin Sanchez