Bujaj me 27 Shkurt kundër Elvin Sanchez

Boksieri nga regjioni Këlmend në veri të Shqipërisë Steve Bujaj do e zhvillon duelin e 11 profesionist me 27 Shkurt 2014. Kjo do të jetë lufta e parë e Bujaj në vitin 2014. Bujaj është një çun i lindur dhe i rritur në New York të Amerikës i cili i mbron ngjyrat Kuq e Zi dhe është promotor i vetëvetës.
 

Të gjithë kundërshtarët e Bujaj deri tani kan qenë cilësor, gjithashtu kundërshtari i radhës Elvin Sanchez. Ndër gjithsejt 959 boksier (në botë) aktiv në kategorinë Cruiser Sanchez e zënë vëndin e 90. Kurse boksieri shqiptar e ka vëndin e 75.

Sanchez është nënshtetas amerikan, ai i ka 9 duele, 6 fitore, 2 humbje dhe 1 barazim.


AlbanianBoxing.com
16.02.2014