Fotografi nga Eventi në Mannheim

Evenimenti i së Shtunës (04.05.2013) në Mannheim me protagonistin kryesorë Wladimir Klitschko ishte si gjithnjë një Eveniment i madhë dhe e i bukur. Klitschko doli për të zhvilluar duelin Nr. 63 profesionist. Kundërshtar i Wladimir Klitschko ishte boksieri italian, nga Kalabria, Francesco Pianeta, gjyshi i sëcilit është pjesërisht Shqiptarë. AlbanianBoxing.com iu sjell këtu disa pamje të thjeshta nga ajo mbrëmje.