Fotogaleri aktuale nga stervitjet e Krasniqit

Robin Haxhi Kransiqi aktualisht eshte fazen perfundimtare te stervitjeve per ndeshjen e 9 Janarit, por ai gjithsesi edhe gjat kohes se festave te fundvitit do te gjindet ne pregatitje pa pushim fare. Albanian Boxing eshte prane Boksierit Shqiptar gjat ketyre diteve dhe ju sjell disa pamje ekskluzive nga stervitjet e tij ne palestra te ndryshme.


Read more: Fotogaleri aktuale nga stervitjet e Krasniqit

U bë i njohur kundërshtari i Haxhi Krasniqit

Boksieri Nr. 1 Shqiptar Haxhi Robin Krasniqi me datë 9 Janar 2016 do e zhvillon duelin e 49 profesionist. Krasniqi do të lufton në Berlin të Gjermanisë, kundër gjermanit me prejardhje turke, kampionit IBF të Evropës në kategorinë super te mesme Cagri Ermis.

Read more: U bë i njohur kundërshtari i Haxhi Krasniqit

Të gjitha lajmet drejtperdrejt në "Live News"

16/09/2015 - Siç e keni vërjetur tani e disa muaj me radhë lajmet më aktuale dhe lajmet direkte nga vëndi i ngjarjes në AlbanianBoxing.com i gjeni në rubriken "Live News" dhe kjo dukuri do të vazhdon edhe më tutje sepse është mënyra më e shpejt e mundshme për të postuar një lajm. Madje në këtë rubrik nga dita e sotme do të gjeni të gjitha lajmet. (Photo by Alexandre Gorodnyi).
 

Albanian Boxing nxjerr në treg Dorëza të Boksit

Albanian Boxing ofron Dorëza të Boksit Profesionist për tifozët shqiptar. Dorëzat tona prodhohen me lëkurë origjinale në SHBA, janë Dorëza me të cilat mund të stërviten profesionistet (boksierët, kikboksierët etj.), apo edhe amatorët dhe njerëzit që boksin e kanë vetëm hobby. Për mometin mund të porositni dorëzat në madhësinë apo në peshën 12 oz dhe në peshën 8oz.

Read more: Albanian Boxing nxjerr në treg Dorëza të Boksit