Të gjitha lajmet drejtperdrejt në "Live News"

16/09/2015 - Siç e keni vërjetur tani e disa muaj me radhë lajmet më aktuale dhe lajmet direkte nga vëndi i ngjarjes në AlbanianBoxing.com i gjeni në rubriken "Live News" dhe kjo dukuri do të vazhdon edhe më tutje sepse është mënyra më e shpejt e mundshme për të postuar një lajm. Madje në këtë rubrik nga dita e sotme do të gjeni të gjitha lajmet. (Photo by Alexandre Gorodnyi).
 

Albanian Boxing nxjerr në treg Dorëza të Boksit

Albanian Boxing ofron Dorëza të Boksit Profesionist për tifozët shqiptar. Dorëzat tona prodhohen me lëkurë origjinale në SHBA, janë Dorëza me të cilat mund të stërviten profesionistet (boksierët, kikboksierët etj.), apo edhe amatorët dhe njerëzit që boksin e kanë vetëm hobby. Për mometin mund të porositni dorëzat në madhësinë apo në peshën 12 oz dhe në peshën 8oz.

Read more: Albanian Boxing nxjerr në treg Dorëza të Boksit

Arnold Gjergjaj e mposhti rusin Denis Bakhtov

Boksieri shqiptar Arnold Gjergjaj ka arritur të shenon fitore ndaj boksierit rus Denis Bakhtov në një luftë 12 raundshe me 6 Qershor në Basel të Zvicres. Kjo luftë solli shumë të papritura, të dy boksierët u gjinden nga një herë në dysheme, Gjergjaj në raundin e 5, ndërsa Bakhtov në raundin e 9.


 

Read more: Arnold Gjergjaj e mposhti rusin Denis Bakhtov

Ranglista Shqiptare Maj 2015

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Arnold Gjergjaj (Gjakovë)
5. Stivens Bujaj (Këlmend)


 

Read more: Ranglista Shqiptare Maj 2015