Haxhi Krasniqi e vazhdon kontraten me SES Boxing

Boksieri shqiptar Haxhi Krasniqi e ka vazhduar kontraten me klubin SES Boxing edhe për disa vite. Në mënyrë që Krasniqi të ndihet sa më mirë në duelin e tij për titullin e botës me 21 Mars 2015, është nënshkruar tani disa ditë përpara, një kontrat e re me klubin SES Boxing, klubi në të cilin Krasniqi gjindet tani afër 5 vite dhe me të cilin ka korrur plot suksese.

Read more: Haxhi Krasniqi e vazhdon kontraten me SES Boxing

Një ndër boksierët e parë profesionist shqiptar!

LUAN MORINA: Një ndër boksierët e parë profesionist shqiptar! Në vitin 1994 kur kishte debutuar në boksin profesionist Luan Morina nuk kishte më shumë se 2 apo 3 boksier profesionist shqiptar në mbarë botën. Morina i lindur dhe i rritur në Pejë të Kosovës kishte filluar me boks në vëndlindje, pastaj kishte rreth 120 duele amatore të zhvilluara kryesisht në Itali dhe Suedi dhe me 2 Qershor 1994 kishe dubutar në boksin profesionist në Britanin e Madhe.

Read more: Një ndër boksierët e parë profesionist shqiptar!

Nuri Seferi ndalet nga Nr. 1 i botës Krzysztof Glowacki

Kampioni i Evropës dhe Nr. 3 i botës në kategorinë "Cruiser, 90 kg" Nuri Seferi (38 vjeçar) ka pësuar humbje me poena me 31 Janar 2015 në Torun të Polonisë ndaj vëndasit Krzysztof Glowacki (28 vjeçar) i cili në ranglisten botërore të Federatës së madhe W.B.O. qendron në poziten Numër 1.

Read more: Nuri Seferi ndalet nga Nr. 1 i botës Krzysztof Glowacki

Zyrtare: Haxhi Krasniqi vs. Jürgen Brähmer me 21 Mars

Tani është zyrtare! Haxhi Krasniqi do të lufton me 21 Mars 2015 për titullin WBA të botës në kategorinë gjysmë të rëndë kundër kampionit të botës, gjermanit Jürgen Brähmer. Dueli Krasniqi vs. Brähmer do të mbahet në "Stadthalle" në qytetin gjerman ROSTOCK.

Read more: Zyrtare: Haxhi Krasniqi vs. Jürgen Brähmer me 21 Mars