Sfida e radhës për Faton Vukshinaj!

Me 27 Maj 2017 Faton Vukshinaj e ka sfiden e radhes, kesaj radhe ne Olten te Zvicres kunder Nico Salzmann i cili i ka 29 duele profesioniste kurse për Vukshinaj kjo do të jetë vetëm ndeshja Nr. 3. Nico Salzmann vjen nga Gjermania dhe ka boksuar emra të mëdhej ne karrierën e tij, si p.sh. ish kampionin e botës, sllovenin Jan Zaveck.
Read more: Sfida e radhës për Faton Vukshinaj!

Faton Vukshinaj fiton me K.O. në raundin 6

Fitore me K.O. në raundin 6 për boksierin shqiptar Faton Vukshinaj 1-0-0 ndaj Javad Sadeghi 7-0-0 në Düsseldorf të Gjermanisë. Vukshinaj dhe Sadeghi e zhvilluan duelin kryesor të mbrëmjes para 1.000 shikuesve në Düsseldorf dhe ju sollen shikuesve një duel të bukur, ku dominonte boksieri shqiptar. Në raundin 6 e rrëzoj kundërshtarin 2 herë dhe kështu triumfoj edhe në duelin e tij të dytë para kohe Faton Vukshinaj.

Read more: Faton Vukshinaj fiton me K.O. në raundin 6

Abraham fiton ndaj Krasniqit me pikë!

Arthur Abraham fiton ndaj Robin Haxhi Krasniqit me pikë pas 12 raundeve të boksit të nivelt më të lartë botëror. Deri në raundin e 7, Krasniqi ishte tek dy gjyqtar me 1 pikë përpara. Pas një lëndimi në sy, kur i është pamundësuar të pamurit në syrin e djathë dueli ndryshoj në favor të Abrahamit i cili e tregoj provojen e tij të madhe.

Read more: Abraham fiton ndaj Krasniqit me pikë!

Statistikat rreth duelit: Krasniqi vs. Abraham

DUELI HISTORIK PËR BOKSIN SHQIPTAR: ROBIN HAXHI KRASNIQI vs. "KING" ARTHUR ABRAHAM:

HAXHI KRASNIQI:

Duele: 50 // Fitore: 46 (17 me K.O.) // Humbje: 4 // Duele për titullin e botës: 2 // Aktualisht Nr. 3 në botë në Federatën WBO (njëra ndër 4 Federatat me vlera botërore), dhe Nr. 14 në botë në ranglisten e pavarur kompjuterike www.boxrec.com/boxer/334763

ARTHUR ABRAHAM:

Duele: 50 // Fitore: 45 (30 me K.O.) // Humbje: 5 // Duele për titullin e botës: 22 // Aktualisht Nr. 2 në botë në Federatën WBO (njëra ndër 4 Federatat me vlera botërore), dhe Nr. 4 në botë në ranglisten e pavarur kompjuterike www.boxrec.com/boxer/208432

Read more: Statistikat rreth duelit: Krasniqi vs. Abraham