26 Prill: Shala lufton ndaj kampionit WBC Latino

Shpetim Shala do të lufton ndaj kampionit aktual te WBC Latino në kategorinë gjysmë të rëndë me 26 Prill. Shala aktualisht e mban poziten 38 të botës në federaten WBC e cila bën pjesë ndër 4 Federatat më të mëdha dhe më të lashta në botë. Para pak ditësh Shala e pranoi një titull nderi nga WBC, si një ndër 40 boksierët më të mirë të kësaj kategorije në botë.

Read more: 26 Prill: Shala lufton ndaj kampionit WBC Latino

Ilir Latifi triumfon në UFC Fight Night 37 në Londër

Garuesi i vetëm shqiptar në UFC Ilir Latifi (kategoria gjysmë e rëndë 92kg) ka luftuar mbrëmë ndaj francezit Cyrille Diabate në Londër dhe ka arritur të shenon fitore që në raundin e parë, pa e marë asnjë goditje të vetme. Latifi dhe Diabate në 60 sekondat e parë të luftës qendruan në distancë, deri sa filloi sulmin luftëtari shqiptar duke e kapur në këmbë rivalin e tij dhe duke hedhur në dysheme.

Read more: Ilir Latifi triumfon në UFC Fight Night 37 në Londër

Ranglista Shqiptare Mars 2014

1. Nuri Seferi (Gostivarë)
2. Festim Kryeziu (Mleqan)
3. Haxhi Krasniqi (Junik)
4. Arnold Gjergjaj (Gjakovë)
5. Shpëtim Shala (Pejë) 

Read more: Ranglista Shqiptare Mars 2014

Page 21 of 21