Sfida e radhës për Faton Vukshinaj!

Me 27 Maj 2017 Faton Vukshinaj e ka sfiden e radhes, kesaj radhe ne Olten te Zvicres kunder Nico Salzmann i cili i ka 29 duele profesioniste kurse për Vukshinaj kjo do të jetë vetëm ndeshja Nr. 3. Nico Salzmann vjen nga Gjermania dhe ka boksuar emra të mëdhej ne karrierën e tij, si p.sh. ish kampionin e botës, sllovenin Jan Zaveck.
Vukshinaj vs. Salzmann zhvillohet në mbrëmjen e boksit te quajtur "THE STORY 5" e organizuar nga Frizur Abdyli. Në atë mbrëmje do të mund te shihni në ring, ndër shumë luftëtar të tjer, edhe Florian Marku dhe Ylli Rashiti.

Suksese për të gjithë luftetarët shqiptar!!!


AlbanianBoxing.com
28.04.2017